45 година Андрагогије у Србији: мартовски и априлски догађаји

Прослава 45 година од оснивања Студијске групе за андрагогију започела је гостовањем професорке Reginе Egetenmeyer-Neher са Универзитета у Вирцбургу (Немачка) – 26. марта одржано је предавање на тему Dialogic Research in Adult and Continuing Education, а 27. марта је реализована интерактивна радионица Professionalisation in Adult Education.

На Дан студената, 4. априла 2024. године, откривена је спомен-табла Професору Душану Савићевићу, постављена код улаза у салу 211 на другом спрату нашег факултета. Ова сала сада носи име професора Савићевића, чиме се одаје поштовање професору за изузетан допринос утемељењу и развоју Студијске групе за андрагогију.

Организовано је Биоскопско вече: разговор и пројекција филма о професору Душану Савићевићу,  на ком су студенти имали прилику да погледају филм о професору Савићевићу и разговарају како о стварању филма које је студентско дело, тако и о професору Савићевићу. Биоскопско вече је организовано у сали „Душан Савићевић“, 9. априла 2024. године.

Информације о планираним догађајима у оквиру прославе 45 година Андрагогије у Србији, фотографије и видео-записи са реализованих слављеничких активности, налазе се и на: